Du kan hjælpe os ved at have din billet klar, når du skal have sat dit festivalarmbånd på.

Derfor har vi lavet en guide til, hvordan du finder din billet her via Ticketmaster. I den forbindelse ville det være en stor hjælp, hvis du allerede prøver at logge ind hjemmefra. Så er du nemlig sikker på, at du kan huske koden til din Ticketmaster-konto, og at din billet ligger klar herpå.

OBS. Du bør være opmærksom på, at du ikke kan downloade din NS-billet, hvilket betyder, at du skal kunne fremvise den på din Ticketmaster-konto.

Her får du en step-by-step-guide:

Step 1

Du kan stadig nå at få sat dit armbånd på den 5. juni fra klokken 14-22 på Zanders, der er lokaliseret ved Klostertorvet i Aarhus C. Du kan også få dit armbånd påsat ude på festivalpladsen fra i morgen den 6. juni, hvor du blot skal henvende dig ved indgangen. 

Step 2

Vi benytter i år en Mobile-only-funktion i forhold til vores billetter. Det vil sige, at du har modtaget en e-mail, der indeholder et link til Ticketmaster. Du skal finde denne e-mail og trykke på ”hent billet”-knappen.

Step 3

Log ind på din Ticketmaster-bruger. Det er under din Ticketmaster-profil, at du finder din billet. Det er nemmest hvis du logger ind via Ticketmasters app, da den er mest brugervenlig, men du kan ligeledes også logge ind på din Ticketmaster-konto i din foretrukne browser.

OBS. Hvis en anden har købt din billet og I IKKE henter billetten sammen, skal du selv oprette en Ticketmaster-konto. I dette tilfælde kan personen, som har købt en billet på dine vegne, overføre billetten til din konto ved at bruge funktionen ”Ticket transfer”. Således kommer billetten til at stå i dit navn, og du kan afhente dit eget armbånd uafhængigt af andre. Ticket transfer-funktion kræver blot, at du har en Ticketmaster-konto.

Step 4

Få scannet din billet ved indgangen til festivalen og få dit armbånd på. Så er du klar til at nyde et par skønne dage på NorthSide fuldt ud.