”Summer of Love” er nået til NorthSides festivalsplads, og fire gæster giver deres bedste bud på, hvordan man scorer på NorthSide.

Sommerfestivaller indbyder til kærlighed, scoringer og nyforelskelser, og NorthSide er ingen undtagelse. Hvad enten det gælder at charmere til en Phlake-koncert eller at give den gas til Silent Disco, er der flere muligheder for at score. Tre festivalgæster giver deres bedste bud på at score på NorthSide anno 2019.

Festivalgæst Jonas Tasts ultimative scoretrick involverer en pige over 23, og en Phlake-koncert, hvor singlen “Pregnant” runger over højtalerne.

”Noget, jeg ved, der holder hver gang, er, at når Phlake begynder at spille Pregnant, så kan man gå hen og danse tæt op ad pigerne,” siger Jonas Tast, og fortsætter:

”Den virker jo hver gang. Også fordi, at sangen hedder Pregnant, og min oplevelse er, alle kvinder over 23 gerne vil have børn.”

I det NorthSide-eksklusive koncept “Silent Disco”, hvor 80 trådløse hovedtelefoner sættes på hovederne af danseglade festivalsgæster, som driver sig ud i lydløs dans, er der også oplagte scoringsmuligheder. Her mener Mia Andersen, at hun har den perfekte opskrift til, hvordan man scorer til Silent Disco.

”Du skal ned i knæ, når du danser. Ned i en position, hvor din mås ser så stor ud som muligt. Og så skal du holde øjenkontakten. Det kan noget, tror jeg,” siger Mia Andersen, og det med øjenkontakten kan Naja Nissen nikke genkendende til.

“Jeg synes, øjenkontakten er vigtig. Det der med, at man oplever, at man har det samme musik i ørerne, så har man noget til fælles. Så kan man tage den derfra,” siger Naja Nissen.