Mad/bar/kultur

Mad
|
Bar
|
Kultur
|

NorthSide er mere end musik!

Du skal selvfølgelig høre en masse fed musik på årets NorthSide, men husk at sætte tid af til vores lækre line-up af mad, barer og kulturoplevelser.

Mad

Du får mulighed for at sætte tænderne i alt fra falafler og thaifavoritter til saftige burgere og femretters tapasmenu. Eller måske er du mere til pizza, empanadas eller otteretters banquet i VIP’en? Uanset hvad der får din mave til at rumle, har vi noget på menuen til dig. Gå på jagt nu – både her og i vores app.

Bar

Når tørsten banker på, står vi klar med en lang liste af læskende løsninger. Årets barudvalg spænder fra velkendte publikumsfavoritter som vin- og champagnebaren og ølbarerne til mere smalle koncepter, som Krystallin, hvor der langes vodkashots og pickles over disken, eller Blomme, der laver cocktails med en japansk inspireret blommelikør, og som truer med at vippe Aperol Spritz af pinden. Du finder et overblik over alle barerne i NorthSide-appen.

Klub

Klubscenen på NorthSide bliver varetaget af erfarne kræfter, når folkene bag Den Sidste byder op til helnatsdans på Paradis og Klub22 genopstår på festivalen. 

Kultur

Glæd dig til alt det, du ikke havde planlagt, men som ender med at fylde din kamerarulle. Du kommer til at møde steampunk-udklædte tidsrejsende, et orkester, der spiller på grøntsager (yes, du hørte rigtigt) og glitrende drags, der deler ud af kostumer og make-up. Du kan se glitter-wrestling og cabaret i Sideshow-teltet. Glæd dig til alt det, du ikke havde planlagt, men som ender med at fylde din kamerarulle. Du kommer til at møde steampunk-udklædte tidsrejsende, et orkester, der spiller på grøntsager (yes, du hørte rigtigt) og glitrende drags, der deler ud af kostumer og make-up. Du kan se glitter-wrestling og cabaret i Sideshow-teltet.