• Lørdag
  • 19:45 – 21:00
  • ECHO

Okay, vi prøver lige igen… White Lies skulle egentlig have gæstet NorthSide 2020, men det blev der som bekendt ikke noget af. Vi har derfor inviteret det succesfulde britiske rockband tilbage til en revanche, og med sig har de endda et helt nyt album.

White Lies’ imponerende karriere startede lige på og hårdt, da de i 2009 udgav debutalbummet To Lose My Life, som hurtigt gik nummer 1 i Storbritannien og gjorde trioen til et af årtiets største engelske gennembrudbands.

Også herhjemme gik gruppens dystre guitarrock rent ind med sange som ”To Lose My Life” og ”Farewell To The Fairground”, og gruppen har gennem de seneste mange år været et tilbagevendende, anmelderrost livenavn på de danske scener.

I dag har de hele seks album på CV’et, og de har introduceret alt fra synths og elektroniske elementer til new wave grooves, 80’er pop og prog rock til deres oprindeligt postpunkede lydlandskab. Det er et band i konstant forandring, som dog altid har formået at lyde som sig selv, hvilket også gjorde sig gældende på deres sjette album As I Try Not to Fall Apart, som udkom i februar 2022 med produktioner fra Claudius Mittendorfer (Panic! At The Disco, Weezer, Parquet Courts).

Vi glæder os til endelig at kunne byde Harry McVeigh, Charles Cave og Jack Lawrence-Brown tilbage på NorthSide!


White Lies spiller lørdag 3. juni på NorthSide 2023.