• Fredag
  • 18:30 – 20:00
  • ELECTRA

Københavnske SCHAARUP har i næsten et årti fungeret som DJ og producer og dyrket alt fra house og techno til deephouse, indie dance og afrohouse – ofte med et melodisk fokus og inspiration fra den berlinske undergrundsscene.

Når SCHAARUP spiller live, fortæller hun små historier gennem sine melodiske og ret mørke lyd, som sammen med en magisk vokal og tryllebindende rytmer går op i en højere enhed. Hun gør en dyd ud af at invitere sine lyttere helt ind i sit univers. Lige dér, hvor de føler noget i hjertet, mens kroppen begynder at bevæge sig.


Selvom hendes store passion er DJ’ing, har hun også et stærkt producer-øre, og hun har blandt andet remixet for danske artister som Lucy Love, Mendoza, Penny Police og Lydmor. 

Live har SCHAARUP både erfaring fra klubber, barer, festivaler og store private events, og hun har især været at finde bag DJ-pulten på den ikoniske københavnske natklub Culture Box. Hun har udover Danmark spillet i både Berlin, Hamborg, Sverige og Norge og delt lineup med toneangivende artister som Peggy Gou, Magit Cacoon, Djuma Soundsystem, Stimming, Nastia, Marius Lehnert og Rey&Kjavik.

Den københavnske kunstner står desuden i spidsen for festkoncept HOUSEFRAU, hvor hun hyrer kvindelige house- og techno-DJs fra hele Europa til diverse natklubber og spillesteder for at fremvise alt det talent, der gemmer sig derude, og som i en mandsdomineret verden ikke altid har været lige repræsenteret.

SCHAARUP spiller fredag 2. juni på NorthSide 2023.