• Fredag
  • 19:45 – 21:00
  • ECHO

“Pusha T kan meget vel være sin generations mest driftssikre rapper,” lyder det i Soundvenues 5-stjernede anmeldelse af Pusha Ts seneste fjerde soloalbum It’s Almost Dry fra 2022. 

Den amerikanske rapper fra Virginia har i årevis domineret den internationale hiphopscene med træfsikre klassikere og mindeværdige samarbejder. På sine fire soloalbums har Pusha T markeret sig som en kunstner, der mest af alt har været tro mod sin egen lyd, og det har gjort ham til en af de mest respekterede stemmer på den amerikanske hiphopscene. Hans 2018-album Daytona var et decideret mesterværk, der gik nummer 1 og landede ham en velfortjent GRAMMY-nominering, og på det seneste album er kritikere verden over enige i, at King Push igen er i topform. 

Han har efterhånden også haft mange år til at perfektionere sin lyd. I 1992 startede han den platinsælgende duo Clipse med sin bror Malice, og i 2010 blev han en del af Kanye Wests toneangivende pladeselskab G.O.O.D. Music, som han faktisk har stået i spidsen for i en årrække – inden han for nyligt trak sig fuldstændig i kølvandet på Wests kontroversielle udtalelser.

Hans erfaring kommer ikke kun fra de utallige timer i studiet, men også fra hans mange koncerter, som ofte høster lige så stor ros som hans udgivelser. Sidst han gæstede Danmark, var i 2018 i kølvandet på Daytona, og her kaldte Soundvenues anmelder koncerten for en ”stiløvelse i perfekt timing og exceptionel vokalteknik”. Det er beskrivelser som den, der gang på gang understreger Pusha Ts klokkeklare talent.

Vi forventer en rapkoncert i absolut verdensklasse, når Pusha T vælter NorthSide!

Pusha T spiller fredag 2. juni på NorthSide 2023.