• Fredag
  • 16:45 – 18:00
  • ECHO

Little Simz har haft kurs mod stjernerne, siden hun i 2013 i en alder af blot 19 år fik blåstemplet et af sine mixtapes af selveste Jay-Z. Det er dog inden for de seneste år, at rygtet om Little Simz for alvor har ramt den brede offentlighed takket være albums som 2019s GREY Area og ikke mindst det Mercury Prize-vindende album Sometimes I Might Be Introvert fra 2021.

Albummet høstede store roser fra internationale medier som NME, Rolling Stone og Pitchfork foruden danske medier som GAFFA, Information og Soundvenue, og sammen med stjerner som Adele og Ed Sheeran var hun en af de mest nominerede artister til BRIT Awards 2022.

Sidste år fulgte Little Simz op med endnu et anmelderrost album i form af NO THANK YOU, som fik Soundvenue til at kalde hende ”en af vor tids stærkeste rappere”. 

Hun blev i 2020 annonceret til NorthSide, men nåede aldrig at optræde grundet pandemien. Siden har hun gæstet Danmark med en 6-stjernet optræden på Roskilde Festival og endnu en storrost solokoncert i et udsolgt Amager Bio i december sidste år.

Det er med andre ord en brandvarm og yderst potent kunstner, der langt om længe står over for at give dig en musikalsk oplevelse, du efter alt at dømme sent vil glemme.

Little Simz spiller fredag den 2. juni på NorthSide 2023.