• Lørdag
  • 14:00 – 15:00
  • ECHO

Blæsts musik føles som en brise på en lun sommerdag, men deres karriere har taget fart som en orkan i november. 

”Ego”, ”Juice”, ”Sover Du Nu”, ”Lad Mig Gå” og mange flere … For kort tid siden var der ingen, der havde hørt Blæsts fængende ungdomspop. Nu er de et eftertragtet liveband med imponerende radiohistorik og en karriere i raketfart.

Kvartetten med Fernanda Rose i front har fundet deres helt eget take på den populære, tilbagelænede 80’er- og 90’er-popbølge, som den seneste tid er strømmet ind over Danmark.

Hvis du er ung lige nu, kan du helt sikkert relatere til samtlige af deres tekster, og hvis du har lidt flere år på bagen, bliver du helt sikkert mindet om, hvordan det føltes dengang. Sangene kredser om de små hverdagsøjeblikke. Om festerne, som gerne må vare for evigt. Om kærligheden. Om sex. Om at være bekymringsfri og have liiiidt for mange bekymringer. Det er jordnært og rimeligt lige til, alt imens poesien stråler ud af deres tekster.

Hvis du ikke er hoppet med på Blæst-bølgen endnu, så anbefaler vi dig at spænde hat og briller og indfinde dig foran scenen, når det fremadstormende band indtager NorthSide.

Blæst spiller lørdag 3. juni på NorthSide 2023.