Akkreditering

Musikbranchen er meget velkommen på vores festival. Ansøger du om brancheakkreditering, forventer vi dog, at du har en arbejdsmæssig hensigt med akkrediteringen, og af den grund giver vi ikke akkrediteringer til venner, familie, samlevere eller lignende. Hvis du modtager en akkreditering fra os, er den ligeledes personlig og kan ikke gives videre. Der vil blive spurgt om ID ved indgangen.

Du kan søge om brancheakkreditering via dette link. Vi skal modtage din ansøgning senest fredag den 12. maj 2023.


Vi følger som udgangspunkt følgende principper, når vi tildeler akkrediteringer:

Management: Der kan til management akkrediteres 1 person pr. artist/band, der repræsenteres. Denne får tidsbegrænset adgang til scenen og Artist Area, den dag artisten spiller, samt adgang til festivalen og Backstage-området alle dage.

Bookingselskaber: Der kan til bookingselskaber akkrediteres 1 person pr. artist/band, der repræsenteres. Denne får tidsbegrænset adgang til scenen og Artist Area, den dag artisten spiller, samt adgang til festivalen og Backstage-området alle dage.

Pladeselskaber: Der kan til pladeselskabet akkrediteres 1 person pr. artist/band, der repræsenteres. Denne får adgang til festivalen og Backstage-området alle dage.

Musikforlag: Der kan til musikforlaget akkrediteres 1 person pr. artist/band, der repræsenteres. Denne får adgang til festivalen og Backstage-området alle dage.

PR-bureauer: Der kan til PR-bureauet akkrediteres 1 person pr. artist/band, der repræsenteres. Denne får adgang til festivalen og Backstage-området alle dage. Mulighed for adgang til artist Area kan tildeles efter aftale, såfremt den akkrediterede skal assistere ved interviews

Presse: Repræsenterer du et medie, skal du søge presseakkreditering. Læs venligst mere her

Vi gør opmærksom på, at vi som udgangspunkt ikke assisterer med reservation af hotel, transport m.m. Dette er op til virksomheden selv at arrangere. Vi kan dog hjælpe med anbefalinger til hoteller i nærheden.

Yderligere spørgsmål angående brancheakkrediterings bedes sendes til akkreditering@northside.dk

#NS23
|
01>03juni
|